Vols treballar amb nosaltres?

Ompli el següent formulari amb les seves dades

    En compliment amb el qual es disposa el Reglament (UE) 2016/679 (Reglamento General de Protección de Datos), li informem que les dades personals i informació que incorpori al formulari electrònic habilitat al efecte, així com el c.v. i tota la documentació que ens remeti, seran incorporades en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de BARNADATA, SA.

    L’acceptació per la seva part dels termes i condicions de la nostra política de privacitat, mitjançant la marcació de la casella que es troba al final del text, comportarà la seca autorització expressa a que les Dades que ens faciliti puguin ser comunicades a clients o tercers interessats en els seus serveis durant els processos de selecció de personal.

    Les seves Dades seran conservades duran un termini de cinc (5) anys amb la finalitat de poder oferir la seva participació en futurs processos de selecció.

    Podrà exercitat els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, en aquells suposats que sigui possible, i oposició, a BARNADATA, SA, Departament de Recursos Humans, Carrer Aribau 80 3-2. 08036 Barcelona, o al correu electrònic administracion@barnadata.es"